Digitális Oktatás 2020. november 11-től

Kedves Szülő! Kedves Gondviselő!

Bizonyára Ön is hallotta a kormány a koronavírus világjárvány második hulláma elleni védekezésről szóló törvényjavaslatának megvitatása a mai napon megtörtént. A rendelkezés alapján a “középfokú iskolákban a 9. (…) és az ezek feletti évfolyamokon (…) tantermen kívüli digitális munkarend lép életbe” holnaptól, 2020. november 11-től (szerda), így  intézményünkben is a digitális oktatásra térünk át. 

A digitális oktatásra a felkészülést már szeptemberben megkezdtük. A tanulóknak megtanítottuk azoknak a keretrendszereknek (Canvas, Meet) a használatát, amelyeket az oktatáshoz használni fogunk. A mai napon az órarendeket átalakítottuk, az osztályfőnökök el fogják küldeni azokat a tanulóknak, a KRÉTA-ba való feltöltés folyamatban van. 

Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a tanítás/tanulás rendjéről. A tanítást (néhány kivételtől eltekintve) a következő módon szervezzük meg. 

A tanítási órák

  • 9:00 órától 13:45 óráig tartanak;
  • 60 percesek, 15 perces szünetekkel;
  • online jelenlétet igényelnek.

A tanítási órákon kívül, gyakorlás, elmélyítés szándékával a tanulók kaphatnak néhány megoldandó feladatot.

Tudjuk, hogy mindannyiunk számára nagyon nehéz feladatot mért ki ez az időszak, de kérjük Önöket, támogassák gyermekeiket a megfelelő felkészülés érdekében, hogy sikeresen tudják teljesíteni a tanévet.

Házirend digitális oktatáshoz

Jakab Szilvia

igazgató

Vélemény, hozzászólás?