Beiratkozás 2024/25-ös tanévre

Iskolánkban a beiratkozás 2024.06.27-én lesz, az értesítő levélben megadott időpontban. A beiratkozáshoz kérjük hozza magával a diák személyi igazolványát, a lakcím kártyáját, taj kártyáját, adókártyáját (ha meg tudják oldani egy lapra fénymásolva, a beiratkozás meggyorsítása érdekében).

A beiratkozás napján a tanulok idegen nyelvi szintfelmérőn vesznek részt (írásbeli, szóbeli), a nyelvi csoportokba való besorolás miatt. Kérem, hogy a kezdés időpontja előtt 10 perccel érkezzen meg a tanuló! A beiratkozás és a nyelvi szintfelmérő körülbelül 1,5 órát vesz igénybe.

Gólyatábor

Nagy örömünkre szolgál, hogy gyermekét iskolánk falai között üdvözölhetjük!

Tudjuk, hogy a nyár a pihenésről szól, ugyanakkor van néhány feladat, ami már most – májusban – érinti a leendő kilencedikeseket.

Ilyen feladat a GÓLYATÁBOR.

Ahhoz, hogy le tudjuk foglalni a tábor helyszínét, ismernünk kell a pontos létszámot. Ezért arra kérjük Önöket, hogy egy űrlap kitöltésével jelezzék felénk gyermekük részvételi szándékát, és azt is, ha nem kíván jönni a gólyatáborba.

 Előzetes információk a táborról:

A tábor tervezett időpontja: 2024.08.29-2024.08.30.

A tábor helyszíne: szervezés alatt

A tábor költsége: 25 000 Ft, befizetés: személyesen az iskolában nyugta ellenében a beiratkozáskor és érvényes országbérlet (1890 Ft – egyénileg kell megvenni, érvényes legyen a tábor napjaira), költőpénz.

A 25 ezer forint befizetése fedezetet nyújt a szállásra, 3 étkezésre és a programokra.

Jelentkezés: az űrlap kitöltésével, amihez a postai úton küldött tájékoztató levélben is találnak QR kódot.

Jelentkezési határidő: 2024. 06. 01.

Figyelem! Az űrlapot kérem akkor is kitölteni, ha a gyermek nem vesz részt a táborozáson!

Kérem, gondolják át a jelentkezést, mivel évfolyamszintű gólyatábort szervezünk. Elősegítheti gyermeke beilleszkedését, az évfolyam csapattá kovácsolódását, ha engedi és támogatja gyermeke részvételét ebben a táborban.