Hírek

Az Országos Széchenyi Kör megemlékezést szervezett Gróf Széchenyi István halálának 159. évfordulójára, április 8-ra. Sok év óta most fordult elő első alkalommal, hogy a rendezvényt a zuhogó eső miatt nem tudták megtartani a Széchenyi szobor előtt. A Magyar Tudományos Akadémia munkatársai készségesen kisegítették a helyszínre érkező csuromvizes résztvevőket, ugyanis megnyitották számukra az MTA konferenciatermét. Így a műsor éppen az ünnepelt által alapított épületben hangzott el. Köszönet illeti az iskolánkból jelenlévő diákokat (Halgas Fanni, Varga Napsugár 9. E, ill. Lakatos Andrea, Schumi Zsófia 9. A)  A kellemetlen körülmények ellenére egyetlen panasz nélkül kitartottak és példamutatóan képviselték iskolánkat. Kísérőtanár:  Bujkné Pálmay Ildikó


2019. március 27-én a Kezdjük időben program keretében két előadó jött el az iskolánkba és tartott előadást 9 osztályban is az egészséges táplálkozásról. A Spar jóvoltából kaptak a diákok étel- és italmintákat is.

A Kezdjük Időben kampány lényege Magyarország diákjainak egészségtudatos életmódra való oktatása, a tudatos gondolkodás és a perspektíva kihangsúlyozása, illetve az ehhez kapcsolódó tevékenységek és előnyök ismertetése.


 

ÖREGDIÁK TALÁLKOZÓ

2019. május 31-én, pénteken 17 órától szeretettel várjuk volt diákjainkat és tanárainkat.

 


2019. február 22-én megtartottuk a Magyar Parasport Napját iskolánkban. A héten több osztályban is levetítettük a Csodafedezet című filmet. (Vitéz Halassy Olivér iskolánk tanulója volt. 🙂 Ma a testnevelés órákon a gyerekek kipróbálhatták, hogy milyen a vakfutás illetve az ülőröplabda.


 

Iskolánk 9.A osztályos tanulói karácsonyi műsorral és kis ajándékcsomaggal kívánt kellemes karácsonyi ünnepeket a Reménysugár Idősek Klubjában résztvevőknek a Mátyás téren. A műsort osztályfőnökük Pinczés-Rozgonyi Marianna tanárnő tanította be.


BőrŐrök Oklevél


 

Karácsonyra várva…

 


 

Adventi teaosztás ☕️


2018. Mikulás


Történelem érettségi szóbeli tételsor (középszint 12/C; 12/D)

 2019

Szóbeli közép diákok számára 2019

 


Ebédbefizetés🍲
2019. január hónapra

Befizetési nap:

  • december 11. kedd
  • december 12. szerda
  • december 13. csütörtök

Az ebéd ára:

  • a 100%-os diák ebéd ára:

21 nap x 350,52,- Ft/nap = 7.360,- Ft

  • az 50%-os diák ebéd ára:

21 nap x 175,26,- Ft/nap = 3.680,- Ft

Kérjük, hogy a pontos összeget hozzák, nem tudunk visszaadni.

————-

Beiskolázási börze 💼📚🖍️ Érden