Hírek

Színvonalas program a Magyar Parasport Napja alkalmából iskolánkban. 🇭🇺

Magyar Parasport Napja alkalmából hálás köszönet Oxana Yegonyannak és sportolóinak illetve Szabó Lászlónak a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökének, hogy ez a mai színvonalas program megvalósulhatott iskolánkban.

Nálunk is járt a MIKULÁS!
Zolika, Evelin és Ahmad, nagyon szépen köszönjük!!!😍😊🎅

 

A nemzeti összetartozás napja

Az installációt készítette Kazár György, Sándor Zsolt tanár urak és a 11.B tanulói

 

Pedagógusnapi köszöntés

Nagy örömmel és őszinte büszkeséggel köszönthettük több tanár kollégánkat is a pedagógusnap alkalmából.

Tóthné Gyugyi Ágnes tanárnő negyven évnyi kimagasló színvonalú pedagógusi munkája elismeréseként megkapta a Miniszter Elismerő Oklevelét.

Nagy Erzsébet és Rottler Júlia (BGSZC Hunfaly) közösen adtak be pályamunkát a Centrum Tanítok, tehát változom elnevezésű  pályázatára, ezért elismerő oklevélben részesültek.

Szabó Orsolya igazgatóhelyettes tanárnő szintén pályázott, így ő is átvehette az oklevelet.

Hagyományainkhoz híven idén is kisorsoltunk egy virágot, melyet végül Dávid Lívia tanárnő nyert meg.

Őszintén gratulálunk!

 


Az Országos Széchenyi Kör megemlékezést szervezett Gróf Széchenyi István halálának 159. évfordulójára, április 8-ra. Sok év óta most fordult elő első alkalommal, hogy a rendezvényt a zuhogó eső miatt nem tudták megtartani a Széchenyi szobor előtt. A Magyar Tudományos Akadémia munkatársai készségesen kisegítették a helyszínre érkező csuromvizes résztvevőket, ugyanis megnyitották számukra az MTA konferenciatermét. Így a műsor éppen az ünnepelt által alapított épületben hangzott el. Köszönet illeti az iskolánkból jelenlévő diákokat (Halgas Fanni, Varga Napsugár 9. E, ill. Lakatos Andrea, Schumi Zsófia 9. A)  A kellemetlen körülmények ellenére egyetlen panasz nélkül kitartottak és példamutatóan képviselték iskolánkat. Kísérőtanár:  Bujkné Pálmay Ildikó


2019. március 27-én a Kezdjük időben program keretében két előadó jött el az iskolánkba és tartott előadást 9 osztályban is az egészséges táplálkozásról. A Spar jóvoltából kaptak a diákok étel- és italmintákat is.

A Kezdjük Időben kampány lényege Magyarország diákjainak egészségtudatos életmódra való oktatása, a tudatos gondolkodás és a perspektíva kihangsúlyozása, illetve az ehhez kapcsolódó tevékenységek és előnyök ismertetése.


 

ÖREGDIÁK TALÁLKOZÓ

2019. május 31-én, pénteken 17 órától szeretettel várjuk volt diákjainkat és tanárainkat.

 


2019. február 22-én megtartottuk a Magyar Parasport Napját iskolánkban. A héten több osztályban is levetítettük a Csodafedezet című filmet. (Vitéz Halassy Olivér iskolánk tanulója volt. 🙂 Ma a testnevelés órákon a gyerekek kipróbálhatták, hogy milyen a vakfutás illetve az ülőröplabda.


 

Iskolánk 9.A osztályos tanulói karácsonyi műsorral és kis ajándékcsomaggal kívánt kellemes karácsonyi ünnepeket a Reménysugár Idősek Klubjában résztvevőknek a Mátyás téren. A műsort osztályfőnökük Pinczés-Rozgonyi Marianna tanárnő tanította be.


BőrŐrök Oklevél


 

Karácsonyra várva…

 


 

Adventi teaosztás ☕️


2018. Mikulás


Történelem érettségi szóbeli tételsor (középszint 12/C; 12/D)

 2019

Szóbeli közép diákok számára 2019

 


Ebédbefizetés🍲
2019. január hónapra

Befizetési nap:

  • december 11. kedd
  • december 12. szerda
  • december 13. csütörtök

Az ebéd ára:

  • a 100%-os diák ebéd ára:

21 nap x 350,52,- Ft/nap = 7.360,- Ft

  • az 50%-os diák ebéd ára:

21 nap x 175,26,- Ft/nap = 3.680,- Ft

Kérjük, hogy a pontos összeget hozzák, nem tudunk visszaadni.

————-

Beiskolázási börze 💼📚🖍️ Érden