Koronavírus tájékoztató

 

Tisztelt Szülők!

Az alábbiakban a koronavírussal kapcsolatos intézkedéseinkről tájékoztatjuk Önöket.

Tanulóinknak – a szükséges mértékben – folyamatosan felhívjuk a figyelmüket a koronavírus megelőzésével kapcsolatos teendőkre, a személyes higiénia fontosságára, módjára.

A tanulói mosdókban a folyékony szappanadagoló mellett folyamatosan ellenőrizzük a fertőtlenítőszer-adagoló feltöltöttségét is. Ezek használatára, a kézmosás fontosságára többször felhívtuk a tanulók figyelmét. Az iskolába való belépéskor is lehetősége van a tanulóknak és a dolgozóknak fertőtlenítőszert használni.

Iskolánkban kiemelt figyelmet fordítunk a takarításra és a fertőtlenítésre, a padokat, asztalokat naponta, a kilincseket, korlátokat naponta többször fertőtlenítőszerrel kezeljük.

Kérjük, hogy akik itthon vagy külföldi tartózkodásuk során bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel, saját és társaik érdekében ne jöjjenek iskolába, de ezt jelezzék az iskola központi telefonszámán: +36 1 338 44 80, illetve hívják fel háziorvosukat és kövessék az ő utasításait.

Felhívjuk figyelmüket, hogy csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon szereplő információkat vegyék figyelembe, a mindig aktuális helyzetről az alábbi linken tájékozódhatnak: https://koronavirus.gov.hu/ .

Együttműködésüket köszönjük!

2020. március 11.

az iskola vezetősége

Vélemény, hozzászólás?